Hozzávalók
A bucihoz
- 1-2 ek Hékás lila batáta liszt
- 50 g Hékás lila batáta
- 200 g kenyérliszt
- 50 g durumliszt
- 4 g száraz élesztő
- 1 kk só
- 140-150 g víz
- növényi tejföl
- magvak
Batáta pogácsa
- 400 g Hékás sárga batáta
- só
- 1 fej hagyma
- 1-2 marék petrezselyem
- 1-2 ek zabpehelyliszt
- 1-2 ek sörélesztőpehely
- 1-2 ek fokhagymagranulátum
- olaj a sütéshez
- bors
Köret
Sztori
A Green Pig csapata nálunk forgatott nem rég.
Megnézték, hogyan dolgozzuk fel a megtermelt zöldségeinket.
Majd az elkészült termékekből és a színes édesburgonyáinkból megalkották a Hékás burgert! Batáta rajongóknak kihagyhatatlan, ugyanis a bucitól kezdve a zöldségpogácsán át a köretig, minden abból készült.
Ha szeretnéd kipróbálni, nézd meg a videót, és készítsd el otthon!
Megnézték, hogyan dolgozzuk fel a megtermelt zöldségeinket.
Majd az elkészült termékekből és a színes édesburgonyáinkból megalkották a Hékás burgert! Batáta rajongóknak kihagyhatatlan, ugyanis a bucitól kezdve a zöldségpogácsán át a köretig, minden abból készült.
Ha szeretnéd kipróbálni, nézd meg a videót, és készítsd el otthon!
Elkészítés
Köszönjük a receptet a Green Pig csapatának!