A pástétomok fűszerezéséhez a világ különböző ízvilágú konyháiból merítünk ihletet.
Ehhez más-más fűszereket, fűszerkeverékeket, összesen több mint 60 félét használunk fel.
Szerecsendió: csökkenti a savtúltengést, javítja az emésztést.
Gyömbér: közismert mikrobaellenes hatása, tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, cinket, foszfort, káliumot, vasat és magnéziumot. Gyomornyugtató, emésztés segítő.
Curry: fűszerkeverék, rendszeres fogyasztása segít megelőzni a cukorbetegséget, gyulladáscsökkentő. Található benne kurkumin, ennek köszönthetően erősíti az immunrendszert.
Kurkuma: „az élet fűszere”, olyan hatóanyagok találhatóak meg benne, amik erősíik az epehólyagot, vízhajtó, tehát a vesék munkáját is támogatja.
Ras el hanout: „a bolt főnöke”, titkos recept alapján készülő fűszerkeverék.
Gránátalma: pozitív hatással van a szív- és keringési rendellenességekkel szemben. Rendszeres fogyasztás mellett vérnyomáscsökkentő.