Szállítási és fizetési információk – Ingyenes házhozszállítás 5.000 Ft-os vásárlás felett!

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

1. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 14 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva a készleten lévő termékek esetében 2-8 munkanap.

Nem vállalunk felelősséget a megrendelt termék esetleges technikai ismertetőinek a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

2. A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék fizetésének módja

Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott (POSTA)futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Díjszabás

5.000 FT ÖSSZEGŰ MEGRENDELÉS FELETT A KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE INGYENES!

Postán maradó előre utalással: 900 Ft
Házhozszállítás előre utalással: 1 100 Ft
Házhozszállítás utánvéttel: 1 250 Ft

Fizetés bankkártyával:Barion pénzforgalmi közvetítő rendszeren keresztül. Online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard, Visa Classic, Maestro, Visa Electron és American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

A Barion kétféle fizetési lehetőséget kínál: fizetés Barion tárcával, vagy fizetés bankkártyával A Barion Smart Gateway fizetőkapun bárki fizethet bankkártyával, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával, nem szükséges előzetes regisztráció. A Barion tárcával rendelkező felhasználók azonban kényelmesebben fizethetnek, ezért minden fizetésnél van lehetőség regisztrációra. A vásárlás bármikor megszakítható az oldalon található Vásárlás megszakítása feliratra kattintva. A Barion fizetési lehetőségekről bővebb információk találhatók a Barion honlapján.

Fizetés PayPal-on keresztül: A hekas.hu-ra integrált PayPal fizetési rendszer révén gyorsan, és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban.

A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

A hekas.hu weboldalon, a szokásos módon kiválasztott termékeket rendelheted meg. A fizetési mód kiválasztásánál a PayPal opciót kipipálva a PayPal weblapjára irányítunk, ahol a már meglévő PayPal számládról lebonyolíthathatod a kifizetést.

-A Hékás shopjában a bevásárlókosár tartalmát rendeld meg a szokásos módon, azzal, hogy a fizetés módjánál a PayPal fizetési módot választod. -A PayPal weblapjára kerülsz, ahol lebonyolíthatod a megrendelt termékek kifizetését. -A PayPal a sikeres tranzakcióról részünkre, és a Te részedre is egy emailt küld, amelyben egy tranzakció engedélyezési számot találsz, és az átutalás részleteteit. -Összeállítjuk a rendelésed, amelynek állapotáról folyamatos tájékoztatást küldünk emailben, és átadjuk a futárszolgálatnak a csomagod.

3. Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 3-8 munkanap.

4. Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket a Magyar Posta Zrt. futárjai kézbesítik. A csomagok kézbesítése hétfő, kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon történik. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Személyes átvétel esetén a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a szolgáltató adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.