Szállítási és fizetési információk – Ingyenes házhozszállítás 25.000 Ft-os vásárlás felett!

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

1. A megrendelések feldolgozása

Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva a készleten lévő termékek esetében 2-10 munkanap.

2. A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Díjszabás

25.000 FT ÖSSZEGŰ MEGRENDELÉS FELETT A KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE INGYENES!

Postán maradó, PostaPont, Csomagautomata előre utalással: 1 490 Ft
Házhozszállítás előre utalással: 1 900 Ft
Házhozszállítás utánvéttel: 2 100 Ft

Fizetés bankkártyával:Barion pénzforgalmi közvetítő rendszeren keresztül. Online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard, Visa Classic, Maestro, Visa Electron és American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

A Barion kétféle fizetési lehetőséget kínál: fizetés Barion tárcával, vagy fizetés bankkártyával A Barion Smart Gateway fizetőkapun bárki fizethet bankkártyával, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával, nem szükséges előzetes regisztráció. A Barion tárcával rendelkező felhasználók azonban kényelmesebben fizethetnek, ezért minden fizetésnél van lehetőség regisztrációra. A vásárlás bármikor megszakítható az oldalon található Vásárlás megszakítása feliratra kattintva. A Barion fizetési lehetőségekről bővebb információk találhatók a Barion honlapján. A megrendelt termék fizetésének módja

Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott (POSTA)futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

3. Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 3-10 munkanap.

4. Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket a Magyar Posta Zrt. futárjai kézbesítik. A csomagok kézbesítése kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon történik. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a „Kapcsolatok” menüpontban megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0