Zabkosárkák

Hozzávalók

Alap

Krém

Elkészítés

Alap

A hozzávalókat (a zabpelyhen és az útifűmaghéjon kívül) krémesre daráljuk, majd hozzáadjuk a zabpelyhet.

Ha nem elég kemény, gyurmaszerű, akkor mehet hozzá 1-2ek útifűmaghéj.

Szilikonos muffin formába nyomkodjuk és a fagyasztóba tesszük, amíg a krém elkészül.

Krém

Mindent leturmixolunk és a kosárkákba töltjük. Friss áfonyával díszítjük.
Köszönjük a receptet Reginának!
Bevásárlókosár14
kukoricás
-
+
-
+
-
+
-
+
Olaszos1 490 Ft
-
+
Mexikói1 490 Ft
-
+
-
+
-
+
Marokkói1 490 Ft
-
+
-
+
-
+
Indiai (lila)1 490 Ft
-
+
-
+
-
+
Összesen
19 860 Ft
Végösszeg
21 760 Ft
Érdekelhet a…
Lecsó
990 Ft
batáta
Vegyes édesburgonya kosár
5 500 Ft
Vásárlás folytatása
14