Hozzávalók
- Hékás lila batáta
- 12 rizslap
- 2 közepes cukkini
- 750g spárga
- 3 répa
- 150g földimogyoró
- szójaszósz
Édes-savanyú mártogatós
- 3 ek paszírozott paradicsom
- 3 ek szójaszósz
- só, bors, fokhagyma, gyömbér
- pici eritrit
- citromlé
Elkészítés
A zöldségeket julienre vágjuk, (a batátát picit megfőzzük), a földimogyorót apróra törjük. Egy serpenyőben kókuszzsíron megpirírjuk a zöldségeket és a mogyorót, majd öntünk rá egy pici szójaszószt és addig pirítjuk, amíg elpárolog a leve.
A lapokat forró vízbe áztatjuk, majd a közepére halmozzuk a tölteléket, behajtjuk az alját, majd a két oldalát és feltekerjük.
A mártogatóshoz az összetevőket kézi habverővel kikeverjük.
Forrás: Steiner Kristóf
A lapokat forró vízbe áztatjuk, majd a közepére halmozzuk a tölteléket, behajtjuk az alját, majd a két oldalát és feltekerjük.
A mártogatóshoz az összetevőket kézi habverővel kikeverjük.
Forrás: Steiner Kristóf
Köszönjük a receptet Reginának!