Hozzávalók
- 1 ek. Hékás lila batáta liszt
- 1 ek. lenmag liszt
- 1 ek. zabliszt
- 1 tk. utifűmaghéj
- 3 ek. olivaolaj/kókuszolaj
- 3-4dl víz
- só, oregáno
Elkészítés
Összekeverünk mindent, majd megvárjuk míg az utifű megszívja magát a vízzel és egy jól gyúrható tésztát kapunk.
Sodrófával megpróbáljuk kerekre nyújtani, és FORRÓ serpenyőben mindkét oldalát megsütni.
Tunkoljuk batátapástétomokba, zöldségkrémekbe. Másnapra megpuhul, tortilla lesz belőle.
Sodrófával megpróbáljuk kerekre nyújtani, és FORRÓ serpenyőben mindkét oldalát megsütni.
Tunkoljuk batátapástétomokba, zöldségkrémekbe. Másnapra megpuhul, tortilla lesz belőle.
Köszönjük a receptet Reninek!