Olaszos lecsó

Hozzávalók

🍅🍆🥒🥕🌶️🥔

Elkészítés

Felrakom főni héjastul egészben a krumplit. Felkarikázom a cukkinit, padlizsánt, paprikát. Sózom. A padlizsánt sütőben kb 250 fokon pár percig pirítom. Hagymán megfuttatom a koktélparit és a RESZELT répát. (Só, bors, chili, oregáno) Ha összeesett akkor parilé mehet rá és majdnem egy üveg olaszos batáta krém.

Addig főzöm amíg jó puha nem lesz! A végén friss vágott bazsalikommal fűszerezem. A 3/4ig főtt krumplit, megpucolom, felkarikázom és a tepsi aljába teszem, amit megkenek forrón a szósz egy részével. Vegán chedar sajttal megszórom. Erre jönnek felváltva a karikázott zöldségek. Amikor feltettem minden zöldséget, beborítom a maradék szósszal. Díszítésnek a kaliforniai paprikát ráteszem és a közepébe reszelek még sajtot.

Előmelegített sütőben 180-190fokon kb 30-40perc alatt pirosra sütöm. Nekem vastag lett. Kb 5 adag. Ennek a kalória értéke adagonként 222kcal volt.
Köszönjük a receptet Reninek!
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0