Hortobágyi tofus palacsinta

Hozzávalók

A tésztához

Vegán tejföl

Elkészítés

Kevés olajon üvegesre párolunk egy fej hagymát. A tofut szétmorzsoljuk és megpirítjuk a hagymával. Sózzuk, fűszerezzük.

A batátapástétomot ízlés szerint vízzel hígítjuk, és a felét a tofuhoz adjuk. Ezt a tölteléket beletöltjük a palacsintákba.

A maradék batátapástétomot a palacsinták tetejére öntjük.

Berakjuk az előmelegített sütőbe és készre sütjük.

Házi tejföllel és friss petrezselyemmel tálaljuk.

A palacsinta

A lisztet leszitáljuk és elkeverjük a sütőporral. Hozzáadjuk a sót, a citromlevet, az olajat, majd fokozatosan adagoljuk a növényi tejet és a savas vizet is. Csomómentesre keverjük. Majd kisütjük a palacsintáinkat.

A tejföl

A hozzávalókat egy turmixba tesszük és alaposan összeturmixoljuk.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0