Hozzávalók
- Hékás vörösbabos zöldségkrém
- 5 ek csicseriborsó liszt
- víz
- só, bors, fokhagyma granulátum
- gomba, olivabogyó, avokádó, saláta, paradicsom, paprika
Elkészítés
A csicseriborsó lisztet a vízzel, fűszerekkel összekeverjük. Annyi vizet használjunk, hogy palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszát kapjunk.
Forró serpenyőben kókuszolajon megsűtjük mindkét oldalát.
A gombát felszeleteljük, kókuszolajon megpirítjuk, sózzuk, majd beletöltjük az omlettbe.
A végén megszórhatjuk sörélesztőpehellye, vagy fekete sóval, amitől tojásos íze lesz.
Forró serpenyőben kókuszolajon megsűtjük mindkét oldalát.
A gombát felszeleteljük, kókuszolajon megpirítjuk, sózzuk, majd beletöltjük az omlettbe.
A végén megszórhatjuk sörélesztőpehellye, vagy fekete sóval, amitől tojásos íze lesz.
Köszönjük a receptet Reginának!